Επεισόδιο μεταξύ του διοικητή του νοσοκομείου Κιλκίς και υπαλλήλου κατέληξε στο Αστυνομικό Τμήμα

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Επεισόδιο μεταξύ του διοικητή του νοσοκομείου Κιλκίς και μίας υπαλλήλου σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, με τους δυο τους να καταλήγουν στο αστυνομικό τμήμα και να ανταλλάσσουν μηνύσεις.

Όπως καταγγέλλει σε ανακοίνωση της η ΠΟΕΔΗΝ, χθες το  μεσημέρι στις 13:30 υπάλληλος της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας με σοβαρά προβλήματα υγείας διαπιστωμένα από ΚΕΠΑ πήγε στο γραφείο του Διοικητή και ζήτησε ραντεβού από την Γραμματέα του για να θέσει ζητήματα που αφορούν την υπηρεσιακή αντιμετώπισή της.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ πριν μία εβδομάδα είχε επισκεφθεί και τον Αν. Διοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας και έθεσε τα προβλήματα που την απασχολούν.

“Ο Αν. Διοικητής της ΥΠΕ υποσχέθηκε την παρέμβασή του στον Διοικητή του Νοσοκομείου κάτι που προφανώς έκανε. Αυτό εκνεύρισε τον Διοικητή του Νοσοκομείου. Ο Διοικητής άκουσε την συνομιλία της υπαλλήλου με τη Γραμματέα του για το ραντεβού που ζητούσε αφού ήταν στην πόρτα του γραφείου του και αναίτια επιτέθηκε στην υπάλληλο.

Την έσπρωχνε βίαια και χειροδίκησε εναντίον της. Η υπάλληλο υποβασταζόμενη επισκέφθηκε τα ΤΕΠ του Νοσοκομείου. Οι ιατροί διαπίστωσαν τον τραυματισμό της (χειροδικία, κάκωση ώμου). Μάλιστα της χορηγήθηκε αναρρωτική άδεια 3 ημερών”, σημειώνει στην σχετική της ανακοίνωση η ΠΟΕΔΗΝ.

Τόσο ο διοικητής του νοσοκομείου όσο και η υπάλληλος κατέληξαν στο Α.Τ. Κιλκίς όπου και αντάλλαξαν μηνύσεις.

Η υπάλληλος υπέβαλε μήνυση για απλή σωματική και βλάβη και ο διοικητής για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Η εισαγγελέας έδωσε την εντολή να αφεθούν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.