Κινηματογραφικό ριφιφί στο κέντρο της Αθήνας! Ληστές άρπαξαν λεία 300.000 ευρώ σε κινητά και κοσμήματα!

|
THESTIVAL TEAM

Το ριφιφί της… 10ετίας πραγματοποίησαν ληστές στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίοι “σήκωσαν” μαγαζί με κινητά και κοσμηματοπωλείο, φεύγοντας με λεία 300.000 ευρώ…

Οι ληστές μπήκαν και βγήκαν σαν… κύριοι από δυο μαγαζιά που βρίσκονται στην οδό Πανεπιστημίου 65. Κανείς δεν τους είδε, κανείς δεν τους άκουσε. Κι όταν οι ανυποψίαστοι καταστηματάρχες άνοιξαν τα μαγαζιά τους στις 08:00 το πρωί, αντίκρισαν με τρόμο πως τους είχαν κλέψει! 

Η “επιχείρηση” έγινε ξημερώματα. Πρώτα, οι διαρρήκτες μπήκαν στη στοά, πήγαν στο υπόγειο, βρήκαν τον πίνακα του ΟΤΕ και έκοψαν όλα τα καλώδια. Εξασφάλισαν έτσι ότι δεν επρόκειτο να χτυπήσει κανένας συναγερμός. Μετά, ξήλωσαν τις κάμερες ασφαλείας, για να μη μπορεί κανείς να τους δει.

Βγήκαν από το ίδιο άνοιγμα που μπήκαν στο κατάστημα, αλλά φρόντισαν να μην εμφανιστούν στην Πανεπιστημίου. Στη στοά υπάρχει μια πολυκατοικία. Μπήκαν μέσα κι έφτασαν έως την ταράτσα της. Κι από εκεί, κατάφεραν να φτάσουν στην οδό Αιόλου. Κι εξαφανίστηκαν!

Πληροφορίες: newsit

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.