Σε δίκη ο 25χρονος που σκότωσε την γιαγιά του με 15 μαχαιριές

|
THESTIVAL TEAM

Το θέμα της παραπομπής σε δίκη θα εξετάσει το Δικαστικό Συμβούλιο για την υπόθεση δολοφονίας της 85χρονης Μαρίας Λεφάκη από τον εγγονό της…

Σύμφωνα με το “cretalive.gr”, ο  25χρονος εγγονός της σκότωσε τη γιαγιά του, με πάνω από 15 μαχαιριές με δύο μαχαίρια, την ώρα που η άτυχη ηλικιωμένη πήγαινε να ξαπλώσει. Ο νεαρός, μάλιστα, επιχείρησε να βάλει φωτιά στο σπίτι για να εξαφανίσει κάθε ενοχοποιητικό στοιχείο, ωστόσο δεν κατάφερε να … ξεφύγει.

Ο νεαρός κρατείται από τον περασμένο Δεκέμβριο στο ψυχιατρείο Κορυδαλλού, αφού παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη γιαγιά του αλλά και το ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και πως είναι χρήστης ναρκωτικών. Στους αστυνομικούς όταν ομολόγησε την πράξη του φέρεται να είπε ότι σκότωσε τη γιαγιά του γιατί του έκανε μάγια και τον καταριόταν. Ο ίδιος φέρεται να ανέφερε ότι η ηλικιωμένη γυναίκα τού “δημιουργούσε προβλήματα και του έλεγε διάφορες κουβέντες” επειδή ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Ο 25χρονος φοιτητής του ΤΕΙ και γιος της κόρης του θύματος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.