Μια νέα μαρτυρία ρίχνει φως στην του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, αφού ο ίδιος κατέθεσε ότι είδε ποιοι σκότωσαν την άτυχη γυναίκα.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, λίγες ημέρες μετά το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, ένας άνδρας είπε στους αστυνομικούς πως είδε τη στιγμή της δολοφονίας, αλλά λίγα 24ωρα αργότερα άλλαξε την κατάθεσή του.

Όταν τον κάλεσε ο εισαγγελέας, είπε ότι φοβάται για τη ζωή του και περιέγραψε τι είδε στην παραλία Φώτμου:

«Είδα τη γυναίκα να καβγαδίζει αρχικά με έναν άνδρα. Από τα όσα έλεγαν κατάλαβα ότι τον γνώριζε καλά. Ξαφνικά είδα άλλους δυο άντρες να την πιάνουν. Φώναζε να την αφήσουν. Τότε εκείνοι την έβαλαν μέσα στο χρυσαφί αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Δεν ήμουν πολύ κοντά για να δω τι ακριβώς έκαναν. Άκουγα μόνο φωνές», είπε ο μάρτυρας.

Σύμφωνα με το STAR το κίνητρο της δολοφονίας ήταν αποκλειστικά οικονομικό. Εκείνοι που την παρέσυραν στο ραντεβού θανάτου γνώριζαν, από στενό φιλικό της πρόσωπο, ότι η Ειρήνη Λαγούδη είχε πάρει μεγάλο ποσό από την πώληση χωραφιού και της ζητούσαν 75.000 ευρώ.

Οι αρχές προσπαθούν να «δέσουν» τους υπόπτους από μαρτυρίες και κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών, ενώ οι δικηγόροι της οικογένειας θα ζητήσουν να καταθέσουν εκ νέου συγγενικά πρόσωπα που γνωρίζουν λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν στη λύση του μυστηρίου.