Επεισόδια ξέσπασαν λίγο πριν τις 8 το βράδυ στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια της πορείας μνήμης για τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ομάδα κουκουλοφόρων, κι ενώ η πορεία είχε επιστρέψει στην Πλατεία Γεωργίου, κινήθηκε προς τη συμβολή των οδών Ερμού και Μαιζώνος, όπου πέταξαν μολότοφ στο Αστυνομικό Μέγαρο, ενώ έβαλαν φωτιά και σε κάδους απορριμμάτων.

Η "μάχη" δόθηκε στο ύψος της Κανακάρη, όπου η Αστυνομία είχε στήσει οδοφράγματα με τη διμοιρία των ΜΑΤ να απαντά με κρότου λάμψης και με περιορισμένη χρήση δακρυγόνων.

Νωρίτερα από την επίθεση με τις μολότοφ οι αντεξουσιαστές άναψαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων στο ύψος της Κορίνθου μετά την πλατεία Γεωργίου προς την Ερμού. Στο σημείο επενέβη άμεσα η Πυροσβεστική, ενώ η Αστυνομία απέκλεισε το κέντρο της πόλης.

Οι κουκουλοφόροι λίγα λεπτά μετά την επίθεση στη διασταύρωση των οδών Μαιζώνος και Ερμού, υποχώρησαν μετά την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου όπου στη συνέχεια διαλύθηκαν, ενώ μερίδα αυτών μετακινήθηκε προς την πλατεία Όλγας.