Τον οδηγού του κλεμμένου αυτοκίνητου που εμπλέκεται στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στον Μακρύγιαλο Πιερίας και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος αναζητούν οι αστυνομικοί της Πιερίας.

Υπενθυμίζεται πως από το τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο σημείο τραυματίστηκαν τρία άτομα, ενώ ο δρόμος παρέμεινε κλειστός για ώρες.

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας:

"Από αστυνομικούς της Πιερίας αναζητείται ο οδηγός κλεμμένου αυτοκίνητου που εμπλέκεται στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στον Μακρύγιαλο Πιερίας και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.

Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί νωρίτερα από περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά το κλεμμένο όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στο στηθαίο και ακινητοποιήθηκε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγκρουση με διερχόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και φορτηγό όχημα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής ο 51χρονος οδηγός του φορτηγού και 2 επιβαίνοντες ηλικίας 83 και 75 ετών του διερχόμενου αυτοκινήτου".