Σημαντικό πλήγμα στο παρεμπόριο κατάφεραν οι αστυνομικοί στην Πιερία, αφού συνέλαβαν 13 άτομα και κατάσχεσαν 14.000 είδη παρεμπορίου.

Η επιχείρηση των των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συνεχών ελέγχων που πραγματοποιούν σε τουριστικές και παραλιακές περιοχές της Πιερίας, για την καταπολέμηση του φαινομένου του παρεμπορίου.

Κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης που έγινε σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας συνελήφθησαν 13 αλλοδαποί υπήκοοι για κατοχή ειδών παρεμπορίου.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε καταλύματα που χρησιμοποιούσαν σε παραλιακή περιοχή της Πιερίας, εντοπίσθηκαν συνολικά 14.000 είδη παρεμπορίου, τα οποία αφορούν σε είδη ένδυσης, παιδικά παιχνίδια, βραχιόλια, γυαλιά ηλίου και άλλα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, ενώ σε βάρος τους βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

katasxesi.jpg