Χασισοφυτείες παντού

|
THESTIVAL TEAM

Κανέναν και τίποτα δεν υπολογίζουν οι χασισοκαλλιεργητές, που δίνουν όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις στις φυτείες με δενδρύλλια ινδικής κάνναβης τις οποίες στήνουν…

ακόμη και στις αυλές των σπιτιών τους! Μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία από 76 δενδρύλλια κατασχέθηκε στο Κουτσελιό Ιωαννίνων.

Ο 46χρονος ιδιοκτήτης είχε φυτέψει ολόκληρο… δάσος από χασισόδεντρα ύψους από 30 εκατοστά ως 1.10 μ. στην αυλή του σπιτιού του! Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Κατσικά που τον συνέλαβαν, ξερίζωσαν τα δενδρύλλια και κατέσχεσαν μια συσκευασία με κάνναβη βάρους 64 γραμμαρίων στο σπίτι του 46χρονου, που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Άλλη μια αρκετά μεγάλη φυτεία με 68 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 20 εκ. ως ένα μέτρο, εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου σε ένα περιφραγμένο χωράφι στην Παχειά Άμμο Ιεράπετρας. Ο 54χρονος ιδιοκτήτης του συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Σε μπλόκο αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας έπεσε ένας 47χρονος, ο οποίος συνελήφθη όταν βρέθηκε πάνω του μια συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 11,6 γραμμαρίων. Στο σπίτι του στην Πηγή Τρικάλων, όμως, βρέθηκαν 26 χασισόδεντρα τα οποία καλλιεργούσε μέσα σε γλάστρες.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.