Αναστάτωση επικράτησε τα ξημερώματα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Νεαρός Ρομά μετέφερε εσπευσμένα, μαζί με τους γονείς του, τον λιπόθυμο αδερφό του στο νοσοκομείο.

Παρά το γεγονός ότι οι γιατροί ασχολήθηκαν αμέσως με το περιστατικό, ο νεαρός Ρομά ήταν σε έξαλλη κατάσταση και έσπαγε ότι έβρισκε μπροστά του. Οι άντρες της εταιρείας security ήταν αδύνατο να επέμβουν. Ασθενείς απομακρύνονταν έντρομοι από την αίθουσα αναμονής.

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν στο σημείο δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ζήτησαν από το πρωταγωνιστή του επεισοδίου να ηρεμήσει, όμως εκείνος συνέχισε να σκορπά τον τρόμο σε ασθενείς και συνοδούς.

Η αντίδραση των αστυνομικών ήταν άμεση. Ο νεαρός αθίγγανος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη για να οδηγηθεί στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα της Τούμπας. Μεταξύ άλλων, ο ευέξαπτος Ρομά ξήλωσε μία σειρά από καθίσματα, έσπασε ένα τζάμι, αναποδογύρισε φοριαμούς και κάδους απορριμμάτων και προκάλεσε φθορές σε ένα ασθενοφόρο.

Δείτε φωτογραφίες του thestival από το σημείο:

epeisodio ippokrateio 1.jpg

epeisodio ippokrateio 2.jpg