ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Επεισόδιο μεταξύ οπαδών και οδηγού του ΟΑΣΘ στην ανατολική Θεσσαλονίκη

|
THESTIVAL TEAM

Επίθεση από ομάδα νεαρών οπαδών δέχθηκε πριν από λίγη ώρα οδηγός της γραμμής 2 του ΟΑΣΘ. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κ. Καραμανλή, μετά το Ιπποκράτειο, στο ρεύμα προς ανατολικά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δράστες της επίθεσης ανέκοψαν την πορεία του λεωφορείου ζητώντας από τον οδηγό να τους επιτρέψει να επιβιβαστούν.

Ο οδηγός τους απάντησε ότι εκείνο το σημείο δεν είναι ενδεδειγμένο και ότι έπρεπε να προχωρήσουν μέχρι τη στάση του ΟΑΣΘ. Έτρεξαν πίσω από το λεωφορείο και μόλις άνοιξαν τις πόρτες μπήκαν μέσα και χτύπησαν τον άτυχο οδηγό στο πρόσωπο. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Επιβάτες και νεαροί οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν στη στάση παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό.

“Πώς να ανοίξω τις πόρτες του λεωφορείου και να αφήσω να επιβιβαστούν 100 άτομα που χτυπούσαν βίαια τις πόρτες και τα παράθυρα του οχήματος” δήλωσε στο thestival.gr ο οδηγός του ΟΑΣΘ.

Αυτή την ώρα αστυνομικές δυνάμεις “χτενίζουν” την περιοχή για να εντοπίσουν τους νεαρούς οπαδούς, οι οποίοι σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες έφεραν διακριτικά του ΠΑΟΚ.

Ο οδηγός παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένος.

Δείτε φωτογραφίες του thestival.gr από το σημείο:

epeisodio.jpg

epeisodio1.jpg

 

eee.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.