Επίθεση από τσιγγάνους ληστές, δέχτηκε ένας ανυποψίαστος Ινδός, που περίμενε το λεωφορείο στη στάση, στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας.

Ο 39χρονος Ινδός, ζει και εργάζεται στην Ηράκλεια Λαμίας και δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα του συνέβαινε ένα τέτοιο περιστατικό.

Οι δυο νεαροί που τον πλησίασαν δεν είχαν σκοπό να επιβιβαστούν στο λεωφορείο, αλλά του επιτέθηκαν ξαφνικά και ο ένας από αυτούς τον γρονθοκόπησε επανειλημμένα στο κεφάλι ζαλίζοντάς τον.

Όπως αναφέρει το protothema.gr, ο συνεργός του βρήκε ευκαιρία να αρπάξει το πορτοφόλι του που είχε μέσα 250 ευρώ και το κινητό τηλέφωνό του, αξίας 170 ευρώ και να το βάλουν στα πόδια.

Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία και, αφού πήγε στο τμήμα, αναγνώρισε από τις φωτογραφίες σεσημασμένων έναν 19χρονο τσιγγάνο ως έναν από τους δυο δράστες.

Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν, ενώ λίγο αργότερα συνέλαβαν και τον 17χρονο συνεργό του.

Οι δυο νεαροί, που έχουν απασχολήσει επανειλημμένα τις αρχές για διάφορα αδικήματα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για ληστεία.