Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Πέλλα και Πιερία (ΦΩΤΟ)

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια ελέγχων σε περιοχές της Πέλλας και της Πιερίας, δύο άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη χθες (10 Ιουλίου 2018) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 50χρονος, διότι σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο οικίες που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 761 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη σήμερα (11 Ιουλίου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 35χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να κατέχει μία αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 546 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε όπως και το παραπάνω όχημα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

KANAB-1.jpg

KANAB-2.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.