Ελέγχους για την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων, πραγματοποίησαν αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Αστυνομίας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

• (11) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Μεταξύ αυτών:

- Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου συνέλαβαν, χθες το μεσημέρι (05-07-2018), 30χρονο Έλληνα, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης (5) ετών για Ληστεία και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

- Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου - Ανάληψης, χθες το μεσημέρι , 44χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αλεξανδρούπολης για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

- Χθες το απόγευμα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Παύλου Μελά συνέλαβαν 29χρονη Ελληνίδα, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (7) ετών για Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

• (16) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών .

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.