Σοκ στον Πύργο: Ασελγούσε στην κόρη του που πάσχει από νοητική υστέρηση

|
THESTIVAL TEAM

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου παραπέμφθηκε ένας ηλικιωμένος που συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας σε ένα χωριό ορεινής περιοχής του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, μετά από καταγγελία ότι ασελγούσε σε βάρος της 40χρονης κόρης του που πάσχει από νοητική υστέρηση!

Την καταγγελία έκαναν άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον του 77χρονου κατηγορούμενου, ο οποίος φέρεται να εκμεταλλευόταν κατ’ επανάληψη την κατάσταση της υγείας της ανυπεράσπιστης γυναίκας για να ικανοποιεί πάνω της τις αρρωστημένες ορέξεις του. Το δράμα της 40χρονης αντιλήφθηκε στενό οικογενειακό πρόσωπο που έσπευσε αμέσως να καταγγείλει τον ηλικιωμένο.

Στον 77χρονο, ο οποίος αρνείται κάθε σχέση με τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ασκήθηκε δίωξη για ασέλγεια και παραμένει στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας στον Πύργο, ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.