Για τον εφιάλτη που έζησε η σύζυγός του όταν ληστής εισέβαλε στο μίνι μάρκετ τους και την μαχαίρωσε, μίλησε ο Θεόδωρος Γιαλαμάς, στην εκπομπή "Ξυπνάμε Μαζί" στο Epsilon.

Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, που βρισκόταν στο σημείο, τον καταδίωξε και τον συνέλαβαν λίγα μέτρα πιο πάνω, συνάδελφοι του της ομάδας ΔΙΑΣ.

"Μιας και έχουμε τρομερή δημόσια υγεία, ευτυχώς και την έσωσαν, αν δεν την πήγαινα στο Διαβαλκανικό Κέντρο μπορεί να την χάναμε. Ευτυχώς, σταμάτησε η αιμορραγία και από ότι μου είπαν οι γιατροί έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Ήμασταν 6 ώρες στον διάδρομο του νοσοκομείου, αναγκαστήκαμε και πήραμε στο Διαβαλκανικό για να την μεταφέρουμε, και καλά που κάναμε έτσι" τόνισε.

"Η γυναίκα μου τακτοποιούσε τα ράφια όταν μπήκε αυτός, δεν τον είχε δει, με την απειλή μαχαιριού πήρε τα λεφτά, η γυναίκα μου άρχισε να φωνάζει με ληστεύουν. Ευτυχώς πρόλαβε και γύρισε το κεφάλι της και το μαχαίρι την βρήκε κάτω από το αυτί, αλλιώς θα της είχε κόψει την καρωτίδα. Δυστυχώς, η μόνη ασφάλεια που έχουμε είναι ότι περνάει κάποιος με ένα μαχαίρι και σου παίρνει τη ζωή, αυτά τα λίγα" συμπλήρωσε.