Ο Κώστας Κολιαβασίλης από το Μαρκόπουλο Αττικής παραμένει εδώ και δυο χρόνια αγνοούμενος και οι συγγενείς τους δεν έχουν σταματήσει να τον αναζητούν.

Μια νέα μαρτυρία αναστάτωσε την οικογένεια του αθλητικού παράγοντα και ρίχνει φως στο σκοτάδι. Μάρτυρας- κλειδί που είναι γνώριμος στην οικογένεια συνάντησε τον Κολιαβασίλη σε κεντρικό δρόμο του Μαρκόπουλου πριν εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, ο Κώστας Κολιαβασίλης ήταν μόνος του, πεζός και μιλούσε δυνατά στο τηλέφωνο σε κάποιον που φαινόταν ότι ήξερε. Φανερά εκνευρισμένος φώναζε στον συνομιλητή του: «Τι είναι αυτό που μου κάνατε; Με κάψατε, με καταστρέψατε…». Η κατάσταση του ήταν τόσο άσχημη που ο μάρτυρας απέφυγε να τον χαιρετήσει και συνέχισε το δρόμο του.

Το επόμενο διάστημα ο μάρτυρας έφυγε για το εξωτερικό και μέχρι πρόσφατα δεν βρήκε την ευκαιρία να πει στην οικογένεια τι συνέβη εκείνη την ημέρα. Οι συγγενείς αφού μίλησαν μαζί του, ενημέρωσαν άμεσα τις Αρχές με την ελπίδα να ερευνηθούν παλιότερες κλήσεις του αγνοούμενου παράγοντα ποδοσφαίρου, αναφέρει το anikolouli.gr.

Μιλώντας στη χθεσινή εκπομπή του Alpha “Φως στο Τούνελ” και στην Αγγελική Νικολούλη, η αδερφή του αγνοούμενου είπε πως τόσο η ίδια όσο και συγγενείς της είχαν δεχτεί προειδοποιητικά τηλεφωνήματα από αγνώστους να μην ασχοληθούν με την υπόθεση του επίσης αγνοούμενου πιλότου, που έμενε στο ίδιο κτίριο με τον αδελφό της.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι τους ζητούσαν να μην ανακατευτούν με την υπόθεση «μήπως είναι μπλεγμένοι οι ίδιοι άνθρωποι στις δύο εξαφανίσεις και μας κάνουν καμιά ζημιά… Τι να πω… Στα Μεσόγεια κάθε χρόνο εξαφανίζεται και κάποιος… Ξεκίνησε με τον Ποθητό, μετά χάθηκε ο αδελφός μου, στη συνέχεια ο πιλότος, ο Μερεντίτης από το Κορωπί και τώρα ο τελωνειακός….», είπε χαρακτηριστικά η αδερφή του αθλητικού παράγοντα Κώστα Κολιαβασίλη.