Ανήλικοι οι δράστες κλοπών σε Λευκάδα και Σπάρτη

|
THESTIVAL TEAM

Στα ίχνη ενός ανήλικου Έλληνα βρέθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που διερευνούσαν την εισβολή σε ένα σπίτι στην περιοχή Περιβόλια της Λευκάδας, από το οποίο έκαναν φτερά χρυσαφικά αξίας 1.500 ευρώ το πρωί της περασμένης Κυριακής.

Ο μικρός, σύμφωνα με το protothema.gr, συνελήφθη την Δευτέρα και ομολόγησε ότι διέπραξε την κλοπή μαζί με έναν συνεργό του ο οποίος αναζητείται, καθώς τα στοιχεία του είναι γνωστά στις αρχές. Σε βάρος του ανήλικου και των γονιών του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και παραμέληση εποπτείας αντίστοιχα και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας.

Ένας ανήλικος και ένας 18χρονος ήταν οι δράστες της απόπειρας κλοπής που είχε γίνει την Δευτέρα στο σπίτι ενός Έλληνα στη Σπάρτη και εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνα της Ασφαλείας. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δύο νεαρών και σε βάρος των γονέων του ανήλικου για παραμέληση της εποπτείας του, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.