Στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί στος 11 Νοέμβριου 2018, θα συμμετέχει η Ελληνική Αστυνομίαμε την ομάδα « Hellenic Police Running Team ».

Για το σκοπό αυτό το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εξασφάλισε 250 συμμετοχές για την ομάδα « Hellenic Police Running Team », στην οποία δικαίωμα συμμετοχής έχει όλο το εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικό προσωπικό, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους.

Σημειώνεται ότι σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθούν εκτός από τον αριθμό συμμετοχής (bib number), φανέλες της ομάδας και φωτογράφηση.

Επιπλέον, στο αστυνομικό προσωπικό που θα συμμετάσχει στο 1ο Πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου Αστυνομικού Προσωπικού, που θα πραγματοποιηθεί την 6 Μαΐου 2018 στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, θα χορηγηθούν ύστερα από κλήρωση, προκειμένου να συμμετάσχουν στα αγωνίσματα του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας:

-30 ελεύθερες συμμετοχές (bib numbers) στο αγώνισμα των 5.000 μέτρων και

-30 ελεύθερες συμμετοχές (bib numbers) στο αγώνισμα των 10.000 μέτρων.

Για τις δηλώσεις συμμετοχής και λοιπές πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Επικοινωνίας του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, είτε στο τηλέφωνο 210-6996100, είτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..