Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας στη Ζάκυνθο, για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών που ευθύνονται για την άγρια δολοφονία του συνταξιούχου ταχυδρόμου αργά χθες το βράδυ.

Όπως μεταδίδει και το imerazante.gr, που δημοσιεύει φωτογραφίες του αυτοκινήτου του θύματος αλλά και από τον τόπο του εγκλήματος, οι αρχές ψάχνουν τα ίχνη του δράστη και αναζητούν τα κίνητρα που τον οδήγησαν στην αποτρόπαιη πράξη.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν το θύμα είχε προσωπικές διαφορές με κάποιον και αν η άγρια δολοφονία του οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Επίσης, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το θύμα να γνώριζε το δολοφόνο του, καθώς φέρεται να σταμάτησε υπό φυσιολογικές συνθήκες το αυτοκίνητο του και στην συνέχεια να δέχτηκε τους πυροβολισμούς.

Καταθέσεις από οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον

Οι αστυνομικοί έχουν λάβει ήδη καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του 70χρονου, επιχειρώντας να βρουν στοιχεία και ενδείξεις που θα τους οδηγήσουν στο πρόσωπο του δράστη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει προσαγωγή ενός 60χρονου συγχωριανού του θύματος, ο οποίος και ανακρίνεται.

Τον πυροβόλησαν με κυνηγετικό όπλο

Ο συνταξιούχος ταχυδρόμος βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμούς αργά χθες το βράδυ μέσα στο αυτοκίνητό του, στο πλάι του δρόμου λίγο πιο πάνω από το Αρετάκειο Δημοτικό Σχολείο.

Το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε από διερχόμενο οδηγό ταξί που ενημέρωσε την αστυνομία.

Οι πληροφορίες που επικαλείται το imerazante.gr αναφέρουν ότι ο συνταξιούχος είχε δεχθεί πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο και έφερε τραύματα στο πρόσωπο, στα χέρια αλλά και στη θωρακική χώρα, ενώ ο ίδιος προσπάθησε να προφυλαχθεί από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε από κοντινή απόσταση.

Το αυτοκίνητό του έχει μεταφερθεί στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ζακύνθου.