Θεσσαλονίκη: Έκρυβε ηρωίνη σε κλιμακοστάσιο οικοδομής στην Τούμπα – Δύο συλλήψεις (ΦΩΤΟ & VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Δύο Έλληνες ηλικίας 46 και 47 ετών συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι στην Τούμπα Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.

Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση εντοπίσθηκε ο 46χρονος στην Τούμπα, όπου διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα ηρωίνης, την οποία προμηθεύτηκε νωρίτερα έναντι χρηματικού ποσού από τον 47χρονο.

Ακολούθησαν έρευνες σε δύο οικίες, που χρησιμοποιούσε ο 47χρονος στην ίδια περιοχή όπου και συνελήφθη, κατά τις οποίες με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, εντοπίσθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

– συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης βάρους 102 γραμμαρίων, επιμελώς κρυμμένη σε ειδική κρύπτη στο κλιμακοστάσιο οικοδομής,
– μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης,
– δύο φιαλίδια με συνολικά 240 ml μεθαδόνης,
– δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
– χρηματικό ποσό των 5.050 ευρώ, ως προερχόμενο από την εμπορία ηρωίνης.

Επιπλέον, στην κατοχή του 47χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Σάββατο 12 Μαΐου 2018, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, κατάφεραν να συλλάβουν 35χρονη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και να κατασχέσουν πάνω από 5 κιλά ηρωίνη. Θυμηθείτε την υπόθεση ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.