Συνολικά τέσσερα άτομα συνελήφθησαν χθες στη Θεσσαλονίκη, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Αστυνομικοί διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ. διενεργούνται συστηματικά στοχευμένοι έλεγχοι, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, χθες:

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά συνέλαβαν 31χρονο, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν έξι αποφάσεις του Τριμελούς και του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με τις οποίες καταδικάστηκε συνολικά σε ποινή κάθειρξης 22 ετών και ποινή φυλάκισης 8 μηνών και 20 ημερών, για τα αδικήματα της Ληστείας, της Κλοπής και για παράβαση του Κ.Ο.Κ..

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη συνέλαβαν 29χρονο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 6 ετών και 4 μηνών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καλλινδοίων συνέλαβαν 55χρονο, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3 ετών για οφειλές προς στο Δημόσιο.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης συνέλαβαν 30χρονο, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Κατερίνης για διακεκριμένες κλοπές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.