Αυτός είναι ο Ιρακινός που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος της κόρης του στις Σέρρες (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του Ιρακινού, που κατηγορείται για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας σε βάρος της ίδιας του της κόρης.

Πρόκειται για τον:

Α) υπήκοο Ιράκ (επ) HAMA (ον) NAYIF του FAISEL και της GOLY, γεννηθέντα την 28-03-1969.

irak-1.jpg

irak-2.jpg

HAMA NAYIF 3.JPG

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 15 Ιουνίου 2018 και ώρα 12.00, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23210-90918 και 23210-90805 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Η υπόθεση είχε προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία των Σερρών. Οι αστυνομικοί είχαν προχωρήσει στη σύλληψη του, στη δομή φιλοξενίας προσφύγων που διέμενε στο χώρο του πρώην ΚΕΓΕ.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το κορίτσι κατήγγειλε τον πατέρα του και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.