Ημαθία: Στη φάκα 3 άτομα που έκλεβαν μπαταρίες από οχήματα και γεωργικά μηχανήματα (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Στη σύλληψη τριών Ελλήνων ηλικίας 22, 28 και 29 ετών προχώρησαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας αστυνομικοί ου Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας

Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος το πρωί της ίδιας ημέρας, αφαίρεσε μία μπαταρία οχήματος από την αυλή οικίας σε περιοχή της Ημαθίας, έγινε όμως αντιληπτός από συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη της οικίας, τον οποίο τραυμάτισε ελαφρά με μαχαίρι στην προσπάθειά του να διαφύγει, εγκαταλείποντας την μπαταρία και τράπηκε σε φυγή.

Επιπλέον, από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι τα προαναφερόμενα άτομα, ενεργώντας από κοινού νωρίτερα τα ξημερώματα, αφαίρεσαν από 5 σταθμευμένους γεωργικούς ελκυστήρες, τις μπαταρίες τους αξίας 770 ευρώ.

Από την περαιτέρω έρευνα εξακριβώθηκε ότι ο 22χρονος το τελευταίο διάστημα διέπραξε κλοπές 4 μπαταριών από γεωργικούς ελκυστήρες, αξίας 570 ευρώ. Επίσης ενεργώντας μαζί με τον 28χρονο, παραβίασαν ποιμνιοστάσιο σε αγροτική περιοχή και χρησιμοποιώντας όχημα προσπάθησαν να αφαιρέσουν ανοξείδωτες συσκευές και καλώδια αξίας 3.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.  

Στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι μήκους 18 εκατοστών, διαρρηκτικά εργαλεία, μικροποσότητα ηρωίνης και 10 ναρκωτικά δισκία. Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσαν.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.  

ds.JPG

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.