Νεκρός ο άνδρας που πυροβόλησαν στους Αγίους Αναργύρους – Του έστησαν ενέδρα θανάτου

|
THESTIVAL TEAM

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες ο 43χρονος Γ.Λ. συμπεριλαμβανόταν σχεδόν σε όλες τις δικογραφίες που σχημάτιζε η Ασφάλεια για υποθέσεις ανθρώπων της νύχτας. Πριν ενάμιση χρόνο κάποιοι προσπάθησαν να τον σκοτώσουν μέσα σε πιτσαρία των βορείων προαστίων. Χθες το βράδυ, είκοσι λεπτά πριν τις 10, άγνωστοι έστησαν ενέδρα θανάτου στους Αγίους Αναργύρους. 

Πλέον, η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο, να πρόκειται για ένα ακόμη άγριο επεισόδιο, στον πόλεμο των ανθρώπων της νύχτας. Ο 43χρονος Γ.Λ, μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος, σχεδόν μισοπεθαμένος, στον Ερυθρό Σταυρό και λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε, καθώς οι δράστες τον πυροβόλησαν με πολεμικό τυφέκιο τύπου Καλάσνικοφ, και στο σημείο βρέθηκαν έντεκα κάλυκες. 

Οι πληροφορίες από την Ασφάλεια λένε πως ο 43χρονος, στο παρελθόν διετέλεσε μέλος της ίδιας ομάδας μπράβων με τον Βασίλη Γρίβα που δολοφονήθηκε τον περασμένο Μάιο έξω από το σχολείο του γιου του στα Γλυκά Νερά. Μια ομάδα που ήταν απέναντι από το «στρατόπεδο» του Βασίλη Στεφανάκου που δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στο Χαϊδάρι. 

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών εξετάζουν, αν υπάρχει οποιαδήποτε σχέση μεταξύ των τριών αυτών περιπτώσεων του πολέμου μεταξύ ανθρώπων της νύχτας που πνίγηκαν στο αίμα καθώς όλα δείχνουν πως πίσω από τη χθεσινή ενέδρα, κρύβονται επαγγελματίες πιστολέρο που ανέλαβαν να εκτελέσουν σφραγισμένο συμβόλαιο θανάτου και να σβήσουν από τον χάρτη τον Γ.Λ για λογαριασμό αντίπαλων συμμοριών.

Η δολοφονική ενέδρα στήθηκε από τους αγνώστους στη συμβολή των οδών Πεισιστράτου και Τριπόλεως, στους Αγίους Αναργύρους. Οι δολοφόνοι περίμεναν τον 43χρονο την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό του, μάρκας Smart, προκειμένου να επιστρέψει από την εργασία του. 

Τη στιγμή εκείνη άγνωστοι δράστες, οι οποίοι, επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, τον αιφνιδίασαν και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του, με πολεμικό τυφέκιο τύπου Καλάσνικοφ.

Οι δράστες «φύτεψαν» στο σώμα του θύματος οκτώ σφαίρες, οι οποίες είχαν καρφωθεί από τη μέση και κάτω.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.