Θύμα επίθεσης από κουκουλοφόρους έπεσε το βράδυ της Δευτέρας ο Δημήτρης Γκρούτσης.

Ο αρχιδιατητής της ΕΠΣ Κορινθίας και άλλοτε αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, χτυπήθηκε από κουκουλοφόρους, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Μιλώντας στο peloponnisosnews.gr για τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε ο κ. Γκρούτσης ανέφερε: "Μετά τη δευτεριάτικη συγκέντρωση των διαιτητών, πήγαμε μία παρέα εξ’αυτών να φάμε, ο καθένας με το αυτοκίνητό του. Γύρω στις 23:00μ.μ. στην περιοχή του στρατοπέδου όπου βρισκόμασταν, πήγα να πάρω το αυτοκίνητό μου για να φύγω.

 

Πίσω από το δικό μου αυτοκίνητο, υπήρχε ένα άλλο, από το οποίο την ώρα που επιβιβαζόμουν στο όχημά μου, βγήκαν από το πίσω ΙΧ δύο άτομα από αριστερά και μάλλον άλλο ένα άτομο από δεξιά, οι οποίοι μου επιτέθηκαν και με γρονθοκόπησαν σε κεφάλι και πλευρά. Με κλότσησαν και στο τέλος, λίγο πριν ολοκληρωθεί το συμβάν, μου είπε ένας από αυτούς: Κάνε καλούς ορισμούς ρε. Στην συνέχεια ειδοποίησα την Αστυνομία, πήγα στο νοσοκομείο και κατέθεσα μήνυση κατά αγνώστων".

Να σημειωθεί πως το Δ.Σ. της ΕΠΣ Κορινθίας συνεδρίασε σήμερα το απόγευμα και αποφάσισε την αναβολή όλων των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ, λόγω της επίθεσης στον Δημήτρη Γκρούτση.

Το Δ.Σ της ΕΠΣ Κορινθίας συνεδρίασε το απόγευμα της Τρίτης (20/3) στα γραφεία της προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με την επίθεση και τον ξυλοδαρμό που δέχθηκε ο Δημήτρης Γκρούτσης και συμφωνήθηκε η αναβολή όλων των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ.