Ένας 55χρονος στο Βόλο φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε μια 25χρονη σερβιτόρα πείθοντάς την ότι της είχαν κάνει μάγια και της αποσπούσε χρήματα για πάνω από έναν χρόνο, με την υπόσχεση ότι θα της τα... έλυνε ξορκίζοντας τα κακά πνεύματα!

Ο 55χρονος δικάστηκε ερήμην από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για απάτη κατ’ εξακολούθηση, όπως αναφέρει το protothema.gr.

Η αποκάλυψη της κομπίνας, μετά την περιπετειώδη σύλληψη του δράστη στις 16 Ιουνίου 2017, είχε αναστατώσει τον Βόλο. Πριν απευθυνθεί στην Ασφάλεια, η εύπιστη 25χρονη έδινε κάθε τόσο από 200 ως 300 ευρώ στον απατεώνα πιστεύοντας ότι θα την βοηθούσε να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της. Το αποτέλεσμα ήταν να του έχει δώσει συνολικά 2.500 ευρώ!

Όταν κατάλαβε ότι την εξαπατούσε, ζήτησε τη βοήθεια αστυνομικών που προσημείωσαν 150 ευρώ και, όταν ο 55χρονος τα παρέλαβε στο ραντεβού τους στο κέντρο του Βόλου, εμφανίστηκαν ξαφνικά μπροστά του. Ο “μάγος” αποπειράθηκε να διαφύγει, αλλά δύο περιπολικά τον καταδίωξαν και τελικά συνελήφθη.

Στο δικαστήριο, όμως, δεν παρουσιάστηκε και εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι τα χρήματα που πήρε από την σερβιτότα ήταν... δανεικά! Όμως, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για απάτη και μετέτρεψε την κατηγορία της αντίστασης σε απείθεια, καταδικάζοντάς τον κατά πλειοψηφία σε ποινή φυλάκισης 21 μηνών με τριετή αναστολή, που είναι και εφέσιμη.