Ένας 44χρονος αλλοδαπός συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, στην περιοχή της Καλαμαριάς, καθώς εισήλθε παράνομα σε ανασφάλιστο όχημα αφαιρώντας μία τσάντα από το εσωτερικό της.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, ο άνδρας προέβαλλε σθεναρή αντίσταση κατά των αστυνομικών, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και της αντίστασης.

Από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας, προέκυψε ότι ο 44χρονος από τον Μάιο του 2017 έως και τις αρχές Μαρτίου 2018 στις περιοχές Καλαμαριάς, Τούμπας και κέντρου Θεσσαλονίκης, εισήλθε σε 27 επιπλέον ανασφάλιστα αυτοκίνητα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά, κινητά τηλέφωνα, τσάντες, κοσμήματα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα – κλοπιμαία, τα περισσότερα εκ των οποίων αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί αρμοδίως.