Έβρος: Συνελήφθησαν δύο διακινητές αλλοδαπών- Μετέφεραν δεκατέσσερα άτομα

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών διακινητών (ένας 21χρονος Σύριος και ένας 24χρονος Ιρακινός) οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας δεκατέσσερις μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας προχώρησαν χθες το πρωί στον Έβρο αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας.

Αναλυτικότερα, στην επαρχιακή Οδό Μάνδρας – Μικρού Δερείου, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 21χρονο και συνοδηγό τον 24χρονο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Σε κοντινή απόσταση, ο 21χρονος κατεύθυνε το όχημα εκτός του επαρχιακού δρόμου, το οποίο στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε σε βαλτώδες έδαφος. Άμεσα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο διακινητές ενώ σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του αυτοκίνητο, διαπίστωσαν ότι οι δύο δράστες μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δεκατέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκε το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.