Στα «πράσα» έπιασαν οι αστυνομικοί δύο αλλοδαπές εκδιδόμενες, καθώς βρέθηκαν σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, σε προκαθορισμένο ραντεβού, που είχε κανονιστεί μέσω ιστοσελίδων.

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ύστερα από έρευνα εντόπισαν δύο ιστοσελίδες, μέσω των οποίων προσφερόταν η δυνατότητα ερωτικών ραντεβού έναντι αμοιβής.

Χθες το μεσημέρι εντοπίστηκαν οι δύο γυναίκες, ηλικίας 21 και 34 ετών, τη στιγμή που έφτασαν στο ξενοδοχείο. Ακόμη, στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίσθηκε και συνελήφθη ένας 49χρονος, ο οποίος μετέφερε με όχημα την 34χρονη στα προκαθορισμένα ερωτικά ραντεβού.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία και διευκόλυνση ακολασίας άλλων από κοινού, ενώ σε βάρος των δύο γυναικών βεβαιώθηκαν σχετικές πταισματικές παραβάσεις.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.570 ευρώ, προερχόμενα από την παράνομη δραστηριότητά τους, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις συνεννοήσεις τους και ένα πακέτο καρτοσύνδεσης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.