Στη δημοσιότητα δίνονται τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες μιας 22χρονης, υπηκόου Βουλγαρίας, που ενέχεται σε περιπτώσεις κλοπών πορτοφολιών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ύστερα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, η νεαρή συνελήφθη αρχικά πριν από περίπου μία εβδομάδα, καθώς έκλεψε δύο πορτοφόλια από δύο γυναίκες σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Αφού πέρασε από τον Εισαγγέλεα αφέθηκε ελέυθερη με περιοριστικούς όρους.

Πρόκειται για την: (επ) VASILEVA (ον) MARINELA του ANGELOVA και της SEVDA, γεν. 1996 στη Βουλγαρία

syll.png

syll2.png

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, για χρονικό διάστημα 60 ημερών, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής της και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου στα τηλέφωνο 2310-502744. Όπως επισημαίνει η ΕΛ.ΑΣ., εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.