Δύο άτομα συνελήφθησαν χθες σε διαφορετικές περιπτώσεις, σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Πιερίας, καθώς δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, συνελήφθη σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ένας 23χρονος Έλληνας.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του και σε όχημα που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 901 γραμμαρίων και χρηματικό ποσό των 1.790 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση κάνναβης. Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα του 23χρονου, ως μέσο που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του.

thess.JPG

Στη δεύτερη περίπτωση, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, συνελήφθη στην Κατερίνη 46χρονη υπήκοος Αλβανίας, διότι στην κατοχή της αλλά και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- 4 αυτοσχέδιες συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού βάρους 18,9 γραμμαρίων,
- 6 αυτοσχέδιες συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 58,3 γραμμαρίων,
- δύο κινητά τηλέφωνα και
- χρηματικό ποσό των 345 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση των ναρκωτικών.

katerini.JPG

Οι συλληφθέντες, με τις κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν αρμοδίως.