Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο διακινητές αλλοδαπών μετά από καταδίωξη

|
ΤΑΚΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΛΗΣ

Δύο αλλοδαποί ηλικίας ηλικίας 39 και 46 ετών συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα μετά από καταδίωξη καθώς ενέχονται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διευκόλυνσης παράνομης εξόδου μεταναστών από τη χώρα και της απείθειας.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο Καλοχώρι, εντοπίσθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 39χρονο και συνεπιβάτη τον 46χρονο συνεργό του, στο οποίο το πλήρωμα του περιπολικού πραγματοποίησε σήματα στάσης προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος.

Ο οδηγός του οχήματος δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το όχημα προσέκρουσε σε μάντρα ιδιωτικής εταιρείας και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει πεζός.

Σε έρευνα που ακολούθησε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου έξι αλλοδαποί, οι οποίοι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, κατέβαλαν χρηματικό ποσό για τη μεταφορά τους από την Θεσσαλονίκη στη Σερβία.

Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα ως μέσο μεταφοράς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.