Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη στον Περιφερειακό 39χρονος διακινητής μετά από καταδίωξη

|
THESTIVAL TEAM

Ένας 39χρονος Έλληνας συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, έπειτα από καταδίωξη, καθώς ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, για μεταφορά – προώθηση παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια και αντίσταση.

Πιο συγκεκριμένα, τα ξημερώματα πλήρωμα περιπολικού του Α.Τ. Ζαγκλιβερίου πραγματοποίησε σήμα στάσης στο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 39χρονος, επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης- Καβάλας. Ωστόσο, ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το όχημα του 39χρονου ακινητοποιήθηκε στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης (κόμβος Ευκαρπίας), όπου προσπάθησε να διαφύγει πεζός. Τελικά, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, εντόπισαν έπειτα από αναζητήσεις επτά αλλοδαπούς, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα και τους οποίους μετέφερε ο συλληφθείς και είχε αποβιβάσει κατά την καταδίωξη.

Κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα ως μέσο μεταφοράς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.