Τσάντες, πορτοφόλια και άλλα αξεσουάρ, που αποτελούσαν προϊόντα απομίμησης και έφεραν τον τίτλο γνωστής εταιρείας, κατέσχεσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου στο πλαίσιο ερευνών που πραγματοποίησαν σε καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν, δύο Έλληνες ηλικίας 48 και 56 ετών (γυναίκα – άντρας αντίστοιχα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις Νομοθεσίας «Περί σημάτων, Νομοθεσίας περί «Αθέμιτου ανταγωνισμού», παραβάσεις που αφορούν στους «Κανόνες διακίνησης και αγοράς προϊόντων και διακίνησης αγαθών» και «Πλαστογραφίας».

Προηγήθηκε καταγγελία νόμιμου εκπροσώπου εταιρείας και χθες το πρωί πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές έρευνες, κατά τις οποίες σε δύο καταστήματα στο κέντρο της πόλης, ιδιοκτησίας της 48χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • (79) τσάντες,
  • (28) πορτοφόλια,
  • (11) φουλάρια,
  • (6) ζώνες και άλλα προϊόντα

τα οποία στο σύνολό τους έφεραν τον τίτλο της εταιρείας που εκπροσωπεί ο καταγγέλλων και αποτελούσαν προϊόντα απομίμησης.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

katsthma-1.jpg