Σε βάθος έρευνα για την υπόθεση προσπάθειας αρπαγής ανηλίκου στην περιοχή της Δελφών στη Θεσσαλονίκη , την οποία κατήγγειλε μια μητέρα την περασμένη Παρασκευή, γνωστοποιώντας παράλληλα το περιστατικό μέσω facebook, προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί την κάλεσαν για συμπληρωματική κατάθεση. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα στην συμπληρωματική της κατάθεση, τόνισε πως ίσως να μην πρόσεξε καλά και να παρανόησε μέσα στον πανικό της.

Η γυναίκα πριν λίγες ημέρες είχε καλέσει το 100 και στη συνέχεια μετά από ώρες έκανε τη σχετική καταγγελία στο Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου.

Η Αστυνομία ερεύνησε την περιοχή διεξοδικά. Από την έρευνα δεν προέκυψε κάτι που να οδηγεί στο ότι υπάρχει γυναίκα ή άνδρας που προσπαθεί να αρπάξει ανήλικα παιδιά.

Μετά τη σχετική καταγγελία ακολούθησαν και νέες καταγγελίες για παρόμοια περιστατικά, με την Αστυνομία να ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε καμία άλλη επίσημη καταγγελία, τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο που να αφορά απόπειρα αρπαγής παιδιού στη Θεσσαλονίκη.