Στον εντοπισμό καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Συνελήφθησαν 4 άνδρες ηλικίας 81, 68, 62 και 54 ετών και 3 γυναίκες ηλικίας 34, 27 και 25 ετών, όλοι τους Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πόλη των Σερρών, με προσωρινά υπεύθυνη την 34χρονη και υπαλλήλους τον 54χρονο, την 27χρονη και την 25χρονη, διαπιστώθηκε να διενεργούνται σε τρεις υπολογιστές που λειτουργούσαν στο κατάστημα, παράνομα τυχερά παίγνια «φρουτάκια» και να συμμετέχουν σε αυτά ως παίκτες, οι άλλοι τρεις συλληφθέντες, θαμώνες του καταστήματος.

Από το χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν οι παραπάνω 3 ηλεκτρονικοί υπολογιστές καθώς και 2 κεντρικοί υπολογιστές (server) στους οποίους ήταν συνδεδεμένοι, με τα παρελκόμενά τους.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνεται και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, 45χρονη υπήκοος Ρουμανίας, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.