Τρία άτομα συνελήφθησαν χθες στην Αλεξάνδρεια, στη Βέροια και τον Προμαχώνα Σερρών για καταδικαστικές αποφάσεις, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας 25χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 3 μηνών, για ενδοοικογενειακή απειλή και παραβίαση περιορισμών διαμονής. 

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας συνελήφθη ένας 38χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, για το αδίκημα των επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Ακόμη, το πρωί στον Προμαχώνα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, μία 37χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, σύμφωνα με το οποίο διατάσσεται η προσωρινή της κράτηση, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.