Πέλλα: Δύο συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών (ΦΩΤΟ)

|
THESTIVAL TEAM

Στη σύλληψη δύο Ελλήνων ηλικίας 57 και 43 ετών για κατοχή κάνναβης, προχώρησαν χθες το πρωί σε περιοχή της Πέλλας αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 57χρονου, βρέθηκαν σε χώρο αποθήκης και κατασχέθηκαν 5 νάιλον συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 1 κιλού και 326,4 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 43χρονου, διαπιστώθηκε να κατέχει σε αποθήκη, τρεις συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 969,6 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε αντλιοστάσιο ιδιοκτησίας του σε αγροτική περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 182,6 γραμμαρίων.

Συνολικά από την κατοχή τους κατασχέθηκαν 2 κιλά και 478,6 γραμμάρια κάνναβης.

Οι συλληφθέντες, με τις κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.