Συνολικά 13 άτομα συνελήφθησαν στις περιοχές της Μάνδρας Αττικής και της Νέας Περάμου, διότι έκαναν πλιάτσικο στις βουλιαγμένες στη λάσπη περιουσίες κατοίκων και επιχειρηματιών της περιοχής.

Η Αστυνομία έχει συλλάβει συνολικά 13 άτομα, τα οποία προέβησαν ή αποπειράθηκαν να προβούν σε κλοπές.

Ειδικότερα:

• Το απόγευμα της 15ης Νοεμβρίου συνελήφθη 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος μαζί με συνεργό του που αναζητείται, είχε μπει στο Ταχυδρομείο Μάνδρας, από σημείο όπου ο υαλοπίνακας είχε καταστραφεί, με σκοπό την κλοπή.
•  Το πρωί της 16ης Νοεμβρίου συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 29, 32, 38 και 41 ετών, οι οποίοι νωρίτερα είχαν αφαιρέσει από εγκαταστάσεις εταιρείας στη Μάνδρα εξοπλισμό (ψυγεία, παλέτες κλπ).
• Το μεσημέρι της 17ηη Νοεμβρίου συνελήφθησαν δύο Έλληνες, ηλικίας 27 και 51 ετών, διότι πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να αφαιρούν αντικείμενα από οικίες στη Νέα Πέραμο, που είχαν υποστεί ζημιές από την πλημμύρα.
• Το απόγευμα της Κυριακής συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι Έλληνες, τη στιγμή που επιχειρούσαν να πάρουν αυτοκίνητο που είχε παρασυρθεί από την πλημμύρα.
• Το απόγευμα της Κυριακής συνελήφθη ένας 18χρονος Έλληνας τη στιγμή που αφαιρούσε αντικείμενα από σπίτι στη Μάνδρα και τα τοποθετούσε σε φορτηγό με σιδερένια αντικείμενα και ηλεκτρικές συσκευές.
• Το απόγευμα της Κυριακής συνελήφθησαν δύο Έλληνες, ηλικίας 34 και 46 ετών, τη στιγμή που αποσυναρμολογούσαν και επιχειρούσαν να αφαιρέσουν εξαρτήματα ακινητοποιημένου οχήματος, στο ρέμα του Σαρανταπόταμου στη Μάνδρα, το οποίο είχε παρασυρθεί από τον χείμαρρο. Στην κατοχή τους βρέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων.