Έστειλαν απειλητικό σημείωμα στον Πρόεδρο του ΣτΕ

|
THESTIVAL TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρατική Ασφάλεια, καθώς προ ημερών εστάλη στον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, Νίκο Σακελλαρίου, φάκελος, που περιείχε απειλητικό σημείωμα, με σειρά στοιχείων για τις καθημερινές κινήσεις του.

Ειδικότερα, η επιστολή εστάλη στην κατοικία του κ. Σακελλαρίου στις 18 Ιουλίου φάκελος, τον οποίο ο αστυνομικός φρουρός θεώρησε ύποπτο, καθώς δεν υπήρχαν σε αυτόν στοιχεία αποστολέα.

Τον φάκελο φέρεται να παρέλαβαν αστυνομικοί και τον ήλεγξαν σε συσκευή x-ray. Από τον έλεγχο δεν βρέθηκε κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός ή άλλο ύποπτο αντικείμενο κι έτσι οι αστυνομικοί επέστρεψαν τον φάκελο στην κατοικία του κ. Σακελλαρίου, ο οποίος εκείνες τις ημέρες απουσίαζε.

Όταν ο Πρόεδρος του ΣτΕ επέστρεψε άνοιξε την επιστολή και βρήκε ένα κείμενο γεμάτο με απειλές για δολοφονική ενέργεια σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απειλές αφορούσαν διάφορες αποφάσεις του κ. Σακελλαρίου, αλλά και την ψήφο του που είχε μειοψηφήσει στην απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες κι οδήγησε στην ακύρωση του σχετικού διαγωνισμού.

Το εν λόγω σημείωμα κινητοποίησε τις Αρχές, με αποτέλεσμα να έχει ήδη ζητηθεί η ενίσχυση των μέτρων φρούρησης του Προέδρου του ΣτΕ.

Πηγή: newpost.gr

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.