Αχαΐα: Πέταξαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σε μπαλκόνι διαμερίσματος

|
THESTIVAL TEAM

Αναστάτωση επικράτησε στις 4.10 τα ξημερώματα της Κυριακής στις νέες εργατικές κατοικίες της Κάτω Αχαΐας, όταν άγνωστος πέταξε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό με πυρίτιδα σε μπαλκόνι διαμερίσματος.

Σύμφωνα με το tempo24.news σημειώθηκε έκρηξη με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές αφού έσπασαν τζάμια και προκλήθηκαν φθορές σε έπιπλα του μπαλκονιού.

Εκείνη την ώρα βρίσκονταν μέσα στο διαμέρισμα ο 56χρονος ιδιοκτήτης, η σύζυγός του και τα παιδιά του, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι ένοικοι των άλλων διαμερισμάτων πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους, ενώ αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας της Κάτω Αχαΐας έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. Έχουν ήδη συλλεχθεί και αξιολογούνται καταθέσεις σε σχέση με τα κίνητρά του, ενώ δεν αποκλείεται εντός των επομένων ωρών να γίνουν προσαγωγές υπόπτων.

Οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η εκρηκτική ύλη φέρεται να είναι ίδια με εκείνη που χρησιμοποιείται για την παράνομη αλίευση.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.