Συλλήψεις για μεταφορά λαθραίων προϊόντων σε Προμαχώνα και Πιερία (ΦΩΤΟ)

|
ΜΑΓΔΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ

Δύο άτομα συνελήφθησαν χθες στον Προμαχώνα, καθώς μετέφεραν παράνομα προϊόντα.

Ειδικότερα, ένας 51χρονος υπήκοος Βουλγαρίας συνελήφθη χθες , το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του 55 συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 45 λίτρα και 10 κιλά γεωργικών φαρμάκων, τα οποία δεν έφεραν την έγκριση της αρμόδιας Αρχής και κατασχέθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκε και το όχημα.

Ακόμη, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, προχώρησαν χθες το απόγευμα στη σύλληψη ενός 42χρονου υπήκοου Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα που οδηγούσε 90 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα πακέτα τσιγάρων και το όχημα κατασχέθηκαν.

Τέλος, στην Πιερία συνελήφθη χθες το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύδνας – Κολινδρού, σε συνεργασία με τον Τοπικό Αστυνόμο Κολινδρού, 60χρονος καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 92 πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ταινία του ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.