Συλλήψεις για ναρκωτικά πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα σε περιοχές της Βέροιας, της Χαλκιδικής και της Πιερίας.

Ειδικότερα, συνελήφθη χθες το βράδυ στην Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 37χρονος, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 47 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης. Επιπλέον σε έρευνα που ακολούθησε σε χώρο που χρησιμοποιούσε βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης 104 γραμμαρίων.

Το ίδιο βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, συνελήφθη 32χρονος, καθώς μετά από οργανωμένη επιχείρηση των αστυνομικών εντοπίστηκε τη στιγμή που επιχειρούσε να πουλήσει ποσότητα κάνναβης βάρους 94 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Επίσης διαπιστώθηκε σε χώρο κοντά στο σπίτι του να καλλιεργεί 2 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Παράλληλα συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 40χρονος, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 47 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 865 ευρώ.

Τέλος συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 2 άνδρες ηλικίας 39 και 35 ετών, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 6 γραμμαρίων, την οποία κατείχαν από κοινού. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.