Έξι άτομα συνέλαβαν χθες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ύστερα από ελέγχους που πραγματοποίησαν, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων, που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Παράλληλα, προσήχθησαν και 10 ακόμη άτομα.

Η επιχειρησιακή δράση έλαβε χώρα στις περιοχές της Ροτόντας, της πλατείας Ναυαρίνου, της πλατείας Αριστοτέλους και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Αποτέλεσμα της επιχείρησης ήταν η σύλληψη πέντε ατόμων (3 ημεδαπών και 2 αλλοδαπών), ηλικίας από 32 έως 17 ετών, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 79,65 γραμμαρίων.

Επιπλέον, στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα τρία μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 33,10 γραμμαρίων.

Επίσης, συνελήφθη ένας 26χρονος αλλοδαπός, διότι δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.