Δείτε γιατί συνελήφθησαν 16 άτομα το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Συνολικά 16 άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο ελέγχων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικοί της Γ.Α.Δ.Θ. πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος για τη σύλληψη φυγόποινων, την αντιμετώπιση εμπορίας και διακίνησης ψυχοτρόπων ουσιών και τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια.

Κατά τη διάρκεια των εντατικών αστυνομικών ελέγχων συνελήφθησαν:

  • (7) άτομα, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, 22χρονου ημεδαπού, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (28-06-2017), διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικροδέμα κάνναβης συνολικού βάρους (21,5) γραμμαρίων. Επιπλέον, σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για Αντίσταση και Απείθεια, διότι προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη αντιστάθηκε σθεναρά.

  •  (3) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα για διάφορα αδικήματα.

Μεταξύ αυτών 34χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης μεσημβρινές ώρες χθες (27-06-2017), διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε έκτιση υπολοίπου ποινής, ήτοι φυλάκιση (4) ετών, (10) μηνών και (25) ημερών και χρηματική ποινή (5.000) ευρώ για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων.

  • (6) άτομα, διότι στερούνται εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη Χώρα. 

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.