Συνολικά 24 άτομα συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα, κατά το τελευταίο 24ωρο, στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ., με στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο Νομό Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Αλλοδαπών και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν:

• 6 άτομα για κλοπές και απόπειρα κλοπής.

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες χθες (26-06-2017), δύο αλλοδαπές ηλικίας 24 και 22 ετών, διότι νωρίτερα εντός καταστήματος – σούπερ μάρκετ αφαίρεσαν από την τσάντα 83χρονης ημεδαπής ένα βιβλιάριο τραπέζης και χρηματικό ποσό.

• 9 άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Μεταξύ αυτών και 26χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη βραδινές ώρες χθες (26-06-2017) από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, διότι κατείχε ποσότητα κάνναβης βάρους (25,80) γραμμαρίων.

• 1 άτομο για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Πρόκειται για 22χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, που είχε αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο από 38χρονη αλλοδαπή.

• 8 άτομα για παράβαση του Νόμου περί Αλλοδαπών.

Επιπλέον βεβαιώθηκαν 8 πταισματικές παραβάσεις κατ’ εφαρμογή του Νόμου περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή Προσώπων.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.