Στη σύλληψη συνολικά 21 ατόμων για διάφορα αδικήματα προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της Γ.Α.Δ.Θ.  στο πλαίσιο ελέγχων στην ευρύτερη περιοχή της Ροτόντας και σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος, για τη σύλληψη φυγόποινων, την αντιμετώπιση εμπορίας και διακίνησης ψυχοτρόπων ουσιών, την αποτροπή κλοπών και τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική επικράτεια.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ελέγχων συνελήφθησαν:

  • (4) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα, για διάφορα αδικήματα. Μεταξύ αυτών και 31χρονος άντρας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (7) ετών, για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια.
  • (5) άτομα, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.
  • (8) άτομα, διότι στερούνται εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη Χώρα.
  • (4) άτομα για περίπτωση κλοπής. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 18, 19, 28 και 33 ετών, οι οποίοι ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν ΚΑΠΗ στην περιοχή του Ν. Ρυσίου και σε έλεγχο που τους έγινε βρέθηκαν στην κατοχή τους ηλεκτρονικές συσκευές, χρηματικό ποσό και διαρρηκτικά εργαλεία. Επιπλέον, στην κατοχή του 19χρονου βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.