Έκλεβε ότι έβρισκε μπροστά του!

|
THESTIVAL TEAM

Έκλεβε ότι έβρισκε μπροστά του. Από ποδήλατα μέχρι ηλεκτρονικούς υπολογιστές είχε βάλει στο στόχαστρό του ένας 38χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη…

Άνδρες του τμήματος Ασφάλειας Ανάληψη, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με κάποιο άτομο που είχε “εξειδίκευση” στις διαρρήξεις διαμερισμάτων, κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του 38χρονου.
Τον εντόπισαν να κινείται με ένα ποδήλατο, την κατοχή του οποίου δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Τον συνέλαβαν και στη συνέχεια έκαναν έρευνα στο σπίτι του. Εκεί, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν οκτώ κινητά τηλέφωνα, δύο MODEM ROUTER, ένα μαχαίρι και ένα στιλέτο, ένα σιδηροπρίονο, ένα φακός, οκτώ αποκομμένους μύλους κλειδαριών, 11 ειδικά μεταλλικά ελάσματα τροποποιημένα για διάρρηξη κλειδαριών θυρών ασφαλείας, δύο ναρκωτικά χάπια, ένα ΝΟΤΕΒΟΟΚ, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, μία κάμερα, τρία ποδήλατα και διαρρηκτικά εργαλεία.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.