Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκονται από χθες ένας 43χρονος Βούλγαρος, και ένας 57χρονος Έλληνας, για παραβάσεις του τελωνειακού Κώδικα, σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα:

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, ένας 57χρονος Έλληνας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του αυτοκινήτου που επέβαινε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 40 λίτρα βενζίνης σε δοχεία, που είχε εισάγει παράνομα στη χώρα. Τα λαθραία καύσιμα κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο του 57χρονου, ως μέσο λαθρεμπορίας. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

Συνελήφθη χθε το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 43χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει καπνό βάρους 956 γραμμαρίων, που δεν έφερε την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου.

Ο λαθραίος καπνός θα σταλεί στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.