Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκονται από εχθές 10 άτομα για διάφορα αδικήματα, τα οποία συνελήφθησαν σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας για διάφορα αδικήματα.

Ειδικότερα:

Συνελήφθη χθες (2-6-2017) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν σε αυτή αλλά και σε εξωτερικό της χώρο με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, συνολικά 191 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 4 συσκευασίες αδασμολόγητου καπνού, μικροποσότητα κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.

Συνελήφθησαν χθες (2-6-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, δύο γυναίκες ηλικίας 41 και 36 ετών και ένας 17χρονος, διότι νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφαίρεσαν από αγρόκτημα ιδιοκτησίας 60χρονου, μεταλλικά αντικείμενα και εργαλεία, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη.

Συνελήφθη σήμερα (3-6-2017) τα ξημερώματα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 22χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, διότι προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου, ο 22χρονος διέκοψε την παροχή ρεύματος προς τους 33 ηλεκτρονικούς υπολογιστές που λειτουργούσαν μέσα στο κατάστημα, με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός λειτουργίας και να παρεμποδιστεί ο έλεγχος.

Συνελήφθη χθες (2-6-2017) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να κατέχει 40 δοχεία με λάδι αμφιβόλου ποιότητας και την ένδειξη «Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο», τα οποία διέθετε προς πώληση χωρίς την άδεια της αρμόδιας Αρχής. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.

Συνελήφθη χθες (2-6-2017) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 63χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 24 μηνών και χρηματική ποινή, για παράβαση της νομοθεσίας περί ευθύνης των αγοραστών γεωργικών προϊόντων.

Συνελήφθη χθες (2-6-2017) το βράδυ στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, μία 59χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, για αδίκημα σχετικό με περιουσιακά δικαιώματα.

Συνελήφθη σήμερα (3-6-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντος εγκλήματος. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Λιτόχωρου.

Συνελήφθη χθες (2-6-2017) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 μηνών, για το αδίκημα της κλοπής.